یکی از مهمترین انواع سئو سایت، سئو تکنیکال یا سئو فنی (Technical SEO) سایت است که اگر وب سایت شما در این قسمت دچار اشکال باشد، روی نتیجه سایر فعالیت های سئو شما نیز اثر منفی خواهد گذاشت ولی خوشبختانه وقتی این موارد را رفع کنید نیازی به چک کردن مجدد نخواهد بود.
مهمترین موارد سئو تکنیکال
محتواهای سایت باید قابل ایندکس شدن باشند :
خزنده های وب، محتواهای جدیدی که در سایت ها گذاشته می شوند را پیدا کرده و با ایندکس کردن، آنها را در معرض دید قرار می دهند و چنانچه صفحه جدیدی ایجاد کنید و مثلا از صفحه اصلی سایت به آن لینک دهید باید کاری کنید که قابل ایندکس شدن باشد. فایل Robots.txt، فایلی است که به موتورهای جستجو می گوید کدام صفحات را می توانند ایندکس کنند و کدام یک را نمی توانند. پس حتما این مورد را چک کنید که URL اشتباهی داخل آن به کار نرفته باشد.
رفع مشکل محتواهای تکراری :
صاحبان وب سایت ها گاهی به اشتباه یا از روی عمد دو محتوای مشابه در سایت خود قرار می دهند یا محتوای مشابه ممکن است در بین چندین سایت وجود داشته باشد که تأثیر بسیار بدی روی تجربه کاربری خواهد گذاشت. پس حتما محتواهای تکراری سایت خود را پیدا کرده و آنها را حذف کنید و یا از طریق ابزارهای آنلاینی که در دسترس هستند، نسخه اصلی یا Canonical را مشخص کنید.
نشانه گذاری اسکیما برای ریچ اسنیپت (Rich snippet):
ریچ اسنیپت بخشی با اطلاعات اضافه در نتایج سرچ گوگل است که زیر عنوان، توضیحات متا و URL وب سایت نمایش داده می شود که حتی در افزایش نرخ کلیک یا CTR هم مؤثر است و این مورد تنها زمانی رخ می دهد که از نشانه گذاری اسکیما (Schema) استفاده کرده باشید.
سرعت لود صفحات :
صفحاتی که لود آنها بیشتر از ۳ ثانیه باشند، نرخ پرش بالایی پیدا می کنند و تجربه کاربری را خراب خواهند کرد و گوگل نیز بر همین اساس رتبه بندی می کند. شما می توانید به کمک ابزار Pagespeed Insights گوگل مشکلاتی که باعث کند شدن وب سایت شما شده اند را پیدا کنید. البته خودتان هم می توانید نصب پلاگین مثل WP Rocket و WP Super Cache برای وب سایت های مبتنی بر پلتفرم وردپرس این مشکل را رفع کنید. ضمنا با کاهش حجم فایل های HTML، CSS و جاوا اسکریپت، استفاده از CDN و کاهش حجم تصاویر وب سایت بدون آسیب به کیفیت آنها، سرعت لود وب سایت خود را افزایش دهید.
در وهله اول برای شما مختصراً توضیح میدهیم سئو چیست، سئو سایت درواقع همان رتبهای است که شما نزد گوگل دارید که هرچه اعتبار شما نزد گوگل بیشتر باشد به تبع در رتبه بالاتر و بهتری قرار خواهید گرفت. در ادامه همراه ما باشید. ادامه مطلب ...
اگر سایت شما از نظر سئو، ساختار دستهبندی، و برچسب به طور کامل مدیریت نشده است، به طور حتم حضور یک افزونه سئو به نظم وبسایت شما کمک خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید.