عصر اطلاعات age information

عصر اطلاعات age information

آپدیت نود 32/آپدیت ایست اسمارت/نرم افزار/مشکلات رایانه ای گلچین asre-info.ir
عصر اطلاعات age information

عصر اطلاعات age information

آپدیت نود 32/آپدیت ایست اسمارت/نرم افزار/مشکلات رایانه ای گلچین asre-info.ir

آلو بخارا چیست؟ و چه خواصی دارد؟

عده زیادی هستند که از خواص شگفت آور آلو مطلع هستند. اگرچه عده ای نیز هستند که حتی تشخیص آلو بخارا از غیر بخارا برایشان سخت است. آلو بخارا تازه رنگ پوست بنفش مایل به آبی دارد و ظاهر گردی دارد. به خاطر قدمت این آلو و عیار خوبی که در خشکبار به دست می دهد؛ از آن به عنوان گزینه اول فراورده آلو خشک استفاده می کنند.


خواص آلو بخارا ؛ برای ریه و کبد و طرز استفاده از آلو بخارا برای درمان یبوست  - فال و خواب


آلو بُخارا یکی از انواع خشکبار است که از خشک کردن آلو به دست می‌آید. برای تهیه آن نخست آلو بخارائی را در آب کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک می‌شود.


رز تهیه آلو بخارا
برای تهیه آن ، آلوی قطره طلا پس از چیده و شسته شدن در دیگ های بزگ ریخته شده و با آب و نمک پخته میشود . به محض قل خوردن از دیگ خارج و روی سطح صافی ریخته میشود تا مقداری با هوا خشک شود و پس از آن بسته بندی میشود .
تولید کنندگان آلو جهت نگهداری از آن برای مدت طولانی دو روش را به کار میگیرند که اکثرا این امر از دید مشتری مخفی میماند.
۱-استفاده از نمک : به علت این که آلو همانند میوه جات دیگر فاسد میشود برای جلوگیری از فساد آن هنگام پختن آلو از نمک استفاده میکنند. این روش طبیعی است و ماده افزودنی غیر از نمک به آلو اضافه نمیگردد.
۲- استفاده از مواد شیمیایی مانند : تیزاب ، سورفات ها ، بنزوآت ها و گاز کربنیک که پس از جوشاندن آلو به آن ها اضافه میشود .
روش تشخیص : اگر آلو به رنگ قهوه ای ، زرشکی یا قهوه ای تیره باشد و طعم آن ترش و نمکی باشد این آلو طبیعی است. دقت کنید که آلوی طبیعی طعم خالص آلو را ندارد و باید کمی شوری احساس شود.اگر آلو به رنگ زرد یا قهوه ای روشن باشد و فقط طعم آلوی بدون نمک احساس شود امکان این که مواد افزودنی مضر در آن باشد زیاد است .
آلو بخارا برای گروه های زیر مؤثر است:
1.    نوزادان تازه متولد شده
2.    افراد دچار سوء هاضمه
3.    افراد مبتلا به دیابت
4.    افراد دارای بیماری های رودوی
5.    زنان باردار و شیرده
6.    سیگاری ها و …


خواص آلو بخارا

پیشگیری و کنترل فشار خون:
آلو بخارا برای کنترل فشار خون بسیار مؤثر است .به حدی که اگر فشار خون بالایی نداشته باشید و ۲۰ عدداز آن بخورید احساس بی حالی ، خستگی و سرگیجه میکنید.که این از شدت تأثیر این آلو بر فشار خون است . کسانی که فشار خون بالا دارند میتوانند برای کنترل آن هر روز صبح مقداری از آلو بخارا مصرف کنند.
پیشگیری و درمان یبوست:
آلو بخارا برای پیشگیری و درمان یبوست مؤثر است. افراد باردار و آنهایی که زمان وضع حملشان نزدیک است با مصرف مداوم آن یبوستشان کنترل شده و پس از مدتی رفع میشود. ولی مصرف زیاد و بیش از حد آلو بخارا برای افراد باردار میتواند مضر باشد زیرا باعث افت فشار خون و یا اسهال شود.
تنظیم مزاج بدن و چربی کبد:
برای تنظیم مزاج و پاکسازی کل سیستم های بدن استفاده از آلو بخارا و انجیر توصیه میشود .به این صورت که ۱۰ عدد آلو و ۱۰ عدد انجیر در آب خیسانده شده و هر روز صبح این تعداد آلو و انجیر تا ۱۵ روز مصرف شود . این کار موجب پاکسازی خون ، پوست ، کبد و دستگاه گوارش میشود.
کمک به رفع کم خونی:
این آلو سرشار از آهن است . این از تغییر رنگ آلو به زرشکی و قهوه ای تیره پس از مدتی معلوم میشود که نوعی اکسید با هوا صورت میگیرد. مصرف مداوم آن میتواند به رفع کم خونی کمک کند.
سرشار از ویتامین  C:
ویتامین C موجود در آلو  سبب جذب بیشتر آهن میشود و مقاومت بدن در برابر عفونت را بالا میبرد.
پیشگیری و مقاومت در برابر سرطان :
ویتامین A و آنتی اکسیدان دو عاملی هستند که مقاومت بدن در برابر سرطان را افزایش میدهند و رادیکال های آزاد را خنثی میکنند. آلو بخارا این دو عامل ضد سرطان را در خود دارد و مصرف مداوم آن میتواند مقاوت بدن در برابر سلول های سرطانی را افزایش دهد.
وجود اسید فولیک و کلسیم:
این نوع آلو حاوی کلسیم و اسید فولیک است. کلسیم برای تقویت استخوان ها و اسید فولیک برای متابولیسم (سوخت و ساز بدن) ، رشد سلول و رفع کم خونی تأثیر بسزایی دارد.
کاهش وزن:
یکی دیگر از خواص مصرف الو بخارا ؛ کمک به لاغری و کاهش وزن است. این میوه علاوه بر خاصیت ضد یبوست و سم زدایی بدن، دارای خاصیت حفظ سیری طولانی مدت نیز می باشد. آلو با افزایش سوخت و ساز بدن و هضم دیرتر غذا، مس تواند در کاهش وزن بسیار موثر باشد.
کاهش کلسترول  :
آلو بخارا دارای مقدار بسیار زیادی پتاسیم می باشد. پتاسیم یکی از عناصر بسیار مهم در کاهش کلسترول های بد است. که از تشکیل پلاکت های خون در شریان های خونی، جلوگیری می نماید. همچنین موجب تنظیم فشار خون در حد مناسب می شود. که در نهایت احتمال حملات قلبی را به شدت کاهش می دهد.
افزایش سلامت قلب و عروق:
از آنجایی که آلو بخارا منبعی از آنتی اکسیدان های قوی می باشد ، می تواند از قلب در برابر رادیکال های آزاد محافظت نماید. بنابراین از اکسید شدن کلسترول ها نیز جلوگیری می نماید. اکسید شدن کلسترول موجب مسدود شدن رگ های خونی و در نهایت سکته های قلبی و عروقی می گردد. به همین منظور استفاده از آن برای افرادی که دچار بیماری قلبی می باشند، بسیار مفید است.
حفظ سلامت استخوان ها:
آلو بخارا دارای مقادیری فنولی و فلاوانوئیدی می باشد. که در تقویت استخوان ها بسیار موثر می باشد. همچنین از روند پوکی استخوان جلوگیری می نماید. از طرفی این میوه دارای عنصر بور می باشد. که در روند تشکیل استخوان ها بسیار موثر می باشد. بنابراین از خواص الو بخارا ، می توان به تقویت استخوان های بدن اشاره نمود.
خواص الو بخارا در صبح ناشتا:
آلو بخار میوه ای خوشمزه با طبعی سرد و تر می باشد که استفاده از آن مزایای بسیاری را به همراه دارد. از جمله خواص آلو بخارا؛ می توان به تنظیم فشار خون، بهبود عملکرد قلب، افزایش ایمنی بدن و بهبود اختلالات دستگاه گوارش اشاره نمود. همچنین استفاده از این میوه برای کاهش دمای بدن، نیز بسیار مفید است. استفاده از آلو بخارا به صورت ناشتا نیز، دارای خواص بسیار موثری می باشد

نکته:  در کنار شناخت خاصیت الو بخارا؛ باید به نکاتی در هنگام استفاده از آن نیز توجه داشته باشید. در صورتی که قصد دارید روزانه از این میوه استفاده نمایید. حداقل 2 و حداکثر 4 عدد آلو را میل نمایید. همچنین برای تاثیر گذاری بیشتر الو بخارا، بهتر است آن را، از شب قبل خیس کنید و صبح آن را میل نمایید.


https://supersaffron.ir/%D8%A2%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%DA%86%D9%87-%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%A2%D9%84%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA.html

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد